Veilig naar
het buitenland

Boek online! Binnen 24 uur de uitslag*

* Zekerheid? Plan 48 uur van tevoren de test in voor uw vliegreis.

Betrouwbaar

Uw coronatest wordt door
Eurofins | Clinical Diagnostics geanalyseerd, een ISO-geaccrediteerd laboratorium.
Al onze testen voldoen aan de hoge eisen van het RIVM.

Goedkoop

Wij bieden op grote schaal coronatesten aan. Hierdoor kunnen wij de laagste prijs aanbieden. Bekijk het filmpje hieronder om ons laboratorium te zien!

Gratis reiscertificaat

U hoeft bij ons niet te betalen voor het reiscertificaat. Deze wordt geheel gratis voor u gepersonaliseerd en direct naar u gemaild.

Locaties

Op meerdere locaties kunt u bij ons een coronatest laten afnemen. Boek hieronder direct de coronatest bij de locatie in uw buurt!

Hoe het werkt

Maak een afspraak

Maak eenvoudig uw afspraak op een gewenste dag en tijdstip. Na betaling, ontvangt u de afspraakbevestiging per mail.

Ga naar de testlocatie

Ga naar de testlocatie van uw keuze. Breng uw paspoort of ID mee. Volg de instructies van de medewerkers op, zodat de test zo snel mogelijk wordt afgenomen.

Snel getest

Luister goed naar de instructies, zodat u snel getest wordt. U bent binnen vijf minuten weer klaar.

Testuitslag

Wacht veilig thuis op uw uitslag. Deze ontvangt u via de e-mail. Bent u negatief, dan ontvangt u direct het reiscertificaat.

Coronatestlocaties

Schiphol - Hoofddorp
Breda
Deventer
Heerenveen
Leiden
Rotterdam
Sittard
Kortrijk
Maldegem
Putte
Bilzen
Lievegem
Ik zoek een testlocatie in het buitenland

Maak een afspraak

Wij bieden twee testen aan. De coronatest met reiscertificaat en de antistoffentest. Maak direct uw afspraak voor de juiste test hieronder.

Kies een locatie en tijdstip

Vorige stap

*: In 95% van de gevallen ontvangt u de uitslag dezelfde dag(avond). Wilt u 100% zekerheid? Plan dan de afspraak 48 uur voor uw reis in.

Over ons

Jouwcoronatest.nl is een initiatief van Eurofins Clinical Diagnostics, het grootste coronalaboratorium van Nederland.


Eurofins Clinical Diagnostics voldoet aan de kwaliteitseisen van het RIVM. Het laboratorium staat voor kwaliteit en innovatie. Met ruim 800 laboratoria wereldwijd beschikken we over specifieke kennis en diepgaande expertise over vele typen onderzoek.

FAQ

  • Hoe kan ik een afspraak maken?
   Een afspraak kan gemaakt worden via de online bookingstool op: jouwcoronatest.nl, of via de mail: klantenservice_covid@nmdl-lcpl.nl

  • Welke gegevens hebben jullie nodig om een afspraak in te plannen?
   Om een afspraak te maken hebben we de volgende gegevens nodig:

   • Voor en achternaam (zoals in paspoort vermeld)
   • Geboortedatum
   • Paspoortnummer (document nummer)
   • Telefoonnummer (hierop ontvangt u een SMS met de code om de uitslag te kunnen openen)
   • Email-adres (hierop ontvangt u de uitslag)
  • Kan ik ook langskomen zonder afspraak?
   Helaas is het momenteel niet mogelijk om langs te komen zonder afspraak. De reden voor het maken van een afspraak heeft te maken met de maatregelen omtrent Covid-19. Als er teveel mensen naar onze locatie komen, zonder afspraak, kunnen wij de anderhalvemeterregel niet hanteren.

  • Kan ik mijn afspraak verplaatsen?
   Om een afspraak te verzetten kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen de afspraak voor u verzetten. U moet dit ten minste 24 uur voor de afspraak doen. Dit kan op het nummer: +31(0)88 2350295 of via het e-mailadres: klantenservice_covid@nmdl-lcpl.nl. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar. De contacturen voor de klantenservice zijn van 08.00 uur tot 20.00 uur.

  • Hoe vaak kan ik mijn afspraak verplaatsen?
   Er geldt een maximum aantal van twee verplaatsingen. Let op: is het moment van uw afspraak al geweest? Dan is het niet meer mogelijk om de afspraak te verplaatsen.

  • Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
   Het is mogelijk om uw afspraak te annuleren. Wij hanteren een strikt annuleringsbeleid van 24 uur. Dit houdt in dat, wanneer u 24 uur voor uw afspraak (of eerder) annuleert, het volledige bedrag zal worden gerestitueerd. Het strikte annuleringsbeleid wordt gehanteerd omdat wij voor de klant al onkosten moeten maken. Denk hierbij aan: het inkopen van materialen, het inplannen van artsen en afnamemedewerkers, et cetera.

  • Hoe kan ik mijn afspraak annuleren?
   De afspraak kan uitsluitend geannuleerd worden door een email te sturen naar klantenservice_covid@nmdl-lcpl.nl. Hierin raden wij u aan om de volgende gegevens aan te leveren: naam, factuurnummer, datum, tijd en locatie van de afspraak. Deze gegevens kunt u terug vinden in de bevestiging die u van ons via de mail heeft ontvangen.

  • Kan ik nog annuleren binnen de termijn van 24 uur?
   Annuleert u de afspraak binnen de termijn van 24 uur, dan zal er niet worden gerestitueerd. Dit geldt ook voor reserveringen, die binnen 24 uur voor het moment van de afspraak worden gemaakt en weer worden geannuleerd. Boekt u een afspraak, die binnen 24 uur zal plaatsvinden, dan doet u automatisch en stilzwijgend afstand van het recht op resitutie. De afspraak kan dan slechts alleen nog worden verplaatst.

  • Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling na het annuleren van de afspraak?
   Indien u 24 uur vantevoren (of eerder) uw afspraak annuleert, zal het bedrag binnen tien werkdagen worden gerestitueerd. Wij kunnen de terugbetaling alleen realiseren op hetzelfde bankrekeningnummer als waarmee de betaling is gedaan.

  • Hoe kan ik betalen?
   U kunt betalen via de website via IDEAL/Bancontact en creditcard. Indien u niet online kunt betalen kunt u contact opnemen met de de klantenservice via +31(0)88 2350295 of via de mail: klantenservice_covid@nmdl-lcpl.nl. Zij zullen een afspraak voor u inplannen en dan kunt u betalen op locatie (alleen pinbetalingen). Indien er op de teststraat met creditcard wordt betaald, dan zijn er extra kosten aan verbonden. Het gaat hier om 2,25% van het transactiebedrag. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar van 08.00 uur tot 20.00 uur.

  • Wanneer ontvang ik mijn testuitslag?
   In 95% procent van de gevallen ontvangt u de uitslag dezelfde dag(avond). Maar in sommige gevallen kan het uiterlijk 48 uur duren.

  • Wat moet ik doen als ik geen SMS code ontvangen heb?
   Het kan voorkomen dat de email in uw spambox terecht komt, wij raden u aan om de spambox te checken. Daarnaast is het belangrijk om uw emailadres en telefoonnummer goed te controleren als u een afspraak maakt. Indien u al wel uw email ontvangen heeft maar geen SMS code? Neem dan contact op met de klantenservice op het nummer: +31(0)88 2350295. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar, van 08.00 tot 20.00.

  • Kan ik mijn contactgegevens nog wijzigen?
   Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van uw persoonlijke gegevens. U kunt uw telefoonnummer en emailadres uitsluitend voor het testmoment wijzigen. Na het testmoment kunnen wij uw gegevens niet meer aanpassen.

  • Verstrekken jullie een reisdocument en is deze erkend?
   U ontvangt een gratis reisdocument bij het boeken van een PCR-test, de voorwaarde hiervoor is uiteraard dat u negatief getest bent op de aanwezigheid van Covid-19. Dit is een erkend reiscertificaat. Let op: bij onze antistoffentest ontvangt u geen reiscertificaat.

  • Hoe ontvang ik mijn reiscertificaat/ hoe open ik mijn reiscertificaat?
   Het reisdocument wordt toegestuurd naar uw emailadres, u ontvangt op dezelfde dag een SMS code. Deze code kunt u gebruiken om het reisdocument te openen.

  • Er staan verkeerde gegevens op mijn document, kunnen deze aangepast worden?
   Wanneer de gegevens op uw reisdocument niet kloppen kunt u contact opnemen met de klantenservice. Dit kan op het nummer +31(0)88 2350295, 7 dagen per week, van 08.00 tot 20.00. Zij zullen ervoor zorgen dat de gegevens aangepast worden. Wij raden u aan om gegevens te controleren en zo volledig mogelijk in te vullen. Let op: doe dit voorafgaand uw test.

  • In welke talen is het certificaat beschikbaar?
   Het certificaat wordt standaard in het Engels uitgegeven.

  • Wat voor testen bieden jullie aan?
   Wij bieden een PCR-test en een antistoffentest aan (de antistoffentest is alleen beschikbaar op de locaties bij SCAL). De locaties van SCAL zitten in de omgeving Leiden/Den Haag.

  • Wat kost een PCR-test?
   Een PCR test kost € 65,-.

  • Hoe weet ik waar ik naartoe moet voor de testlocatie?
   Het adres van de testlocatie wordt meegestuurd in uw online bevestiging. Daarnaast zijn de adressen op de website te vinden. De meeste testlocaties zijn mobiele units die op een parkeerterrein gesitueerd zijn.

  • Hoeveel dagen voor mijn reis moet ik mij laten testen?
   Dit hangt af van de bestemming, Dit kan 48, 72 of 96 uur voor vertrek zijn. Wij raden aan om dit zelf goed te controleren.

  • Wat zijn de test eisen per land?
   Klik hier voor Nederland: www.nederlandwereldwijd.nl
   Klik hier voor België: diplomatie.belgium.be

Contact

Heeft u vragen over onze testen of wilt u graag een medewerker spreken?
Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar van 08.00 tot 20.00.